Servisní požadavek: Chcete kontaktovat přímo naši zákaznickou podporu?

Potřebujete údržbu stroje STYLE? Máte požadavek na servis? K používání stroje STYLE možná budete potřebovat technickou podporu. Máte dotaz týkající se Vašeho soustruhu nebo frézky STYLE? Potřebujete pomoc s naprogramováním produktu v našem softwaru? Naši zaměstnanci zákaznické podpory jsou pro vás připraveni!

Potřebuji konzultaci STYLE zákaznické podpory .

Níže můžete odeslat požadavek na servis nebo konzultaci online. Vyplněný formulář je vyžadován pro zpracování vašeho požadavku. Zákaznická podpora Vás bude kontaktovat vždy do 2 pracovních dnů od přijetí servisního formuláře. Díky kompletnímu vyplnění žádosti o servis Vám můžeme pomoci lépe a efektivněji.

Vyplňte níže uvedený formulář nebo volejte naši zákaznickou podporu přímo na +420 731 657 714.

STYLE Zákaznická podpora: jedinečný servis

Naše zákaznická podpora je jedinečná díky našemu servisu výrobce. Všechny CNC stroje a CNC řízení STYLE jsou sestavovány, vyvíjeny a testovány v Bunschotenu. Lidé v CS dříve pracovali jako servisní technici, ale nyní se rozhodli pro práci v kanceláři. Tato zkušenost z oboru jim pomáhá k lepší představě, co od nich zákazník potřebuje, což je důležitá charakteristika této pozice

Je na zákaznické podpoře, aby zjistila příčinu problému u zákazníka. Až v polovině případů se zákaznické podpoře podaří problém vyřešit telefonicky, v ostatních případech vyšle na výjezd servisního technika. Kombinace zákaznické podpory a servisu Vám zajistí optimální využívání strojů a služeb STYLE.

STYLE Zákaznická podpora